Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\

Welcome Through Football / Επίσκεψη στο ΟΑΚΑ  \\

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\  1/12/2021
Η δεύτερη φάση του ευρωπαϊκού προσφυγικού προγράμματος του European Football for Development Network “Welcome Through Football” , στο οποίο συμμετέχει η ΠΑΕ ΑΕΚ μαζί με μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί για 12 εβδομάδες. Η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του προγράμματος χρησιμοποιεί το ποδόσφαιρο ως εργαλείο για να προσεγγίσει πρόσφυγες και μετανάστες με στόχο να τους ενεργοποιήσει σωματικά και κοινωνικά.

Την περασμένη Τετάρτη τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του μεγαλύτερου σταδίου της Ελλάδας, το ΟΑΚΑ. Ο πρώην αθλητής στο ακόντιο Νίκος Μιχαλόπουλος, ο οποίος κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στα European Masters Games στο Τορίνο της Ιταλίας, καλώς όρισε τα παιδιά και τους συνοδούς τους, τους μίλησε για την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων και του Σταδίου και παρακολούθησαν 20λεπτο βίντεο με όλες τις σημαντικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, αφού ξεναγήθηκαν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο, φωτογραφήθηκαν στο Στίβο του Σταδίου μαζί με τον Νίκο Μιχαλόπουλο, συζήτησαν για τη σημασία του αθλητισμού και έδωσαν υπόσχεση ότι θα επισκεφτούν το Στάδιο σύντομα για να συζητήσουν περαιτέρω για τον αθλητισμό και τα κίνητρά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\