Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΧΟΡΗΓΟΙ \\

CAFFÈ L’ANTICO \\

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Ο CAFFÈ L’ANTICO έχει έδρα τη Μόντενα στην Ιταλία. Διανέμεται σε πάνω από 44 χώρες ως ένα premium προϊόν, λειτουργώντας ως πρεσβευτής της γεύσης και του καβουρδίσματος του πραγματικού Ιταλικού espresso, αλλά και ως θεματοφύλακας του μυστικού που κάνει τον καφέ μας ασυναγώνιστο: ορισμένα επιλεγμένα ποιοτικά χαρμάνια, έτσι δομημένα, ώστε να διατηρούν μια ισορροπημένη γεύση, που καβουρδίζονται με φροντίδα και διαθέτουν την εμπειρία μεγαλύτερη του ενός αιώνα.

Η εταιρεία GODDCOFFEE είναι ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος, εισαγωγέας και διανομέας, στην Ελλάδα και την Κύπρο του CAFFÈ L’ANTICO, καθώς και όλων των συναφών προϊόντων του για τον κλάδο HO.RE.CA., OFFICE και HOME. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες μηχανών καφέ. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής ροφημάτων και προϊόντων σοκολάτας και προωθεί διάφορες ποικιλίες από φρέσκο τσάι, γρανίτες και σιρόπια.

Ο CAFFÈ L’ANTICO έχει λάβει πιστοποιήσεις IFS FOOD και Rainforest και έχει διακριθεί με το βραβείο Bellavita Awards 2016 και 2017 στη Chicago BellaVitaExhibition.

Η GODDCOFFEE έλαβε 5 βραβεία στα Coffee Business Awards 2019: Gold Top Innovative Coffee Importer, Gold Top Coffee Importer in After Sales, Silver Top Coffee Importer Brand, Silver Top Coffee Importer, Silver Top Athens Coffee Importer.
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ