Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΧΟΡΗΓΟΙ \\

ΜΙΛΗΤΟΣ \\

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Οι εκδόσεις «ΜΙΛΗΤΟΣ» ιδρύθηκαν το 1996. Η παρουσία της ΜΙΛΗΤΟΥ στην ελληνική αγορά του βιβλίου προκάλεσε αίσθηση με τις συλλεκτικές δημοσιεύσεις όπως η Γεωγραφία του Κλαυδίου Πτολεμαίου, την Ιλιάδα του Ομήρου και άλλες μνημειακές εκδόσεις.  Ο κατάλογος της Μιλήτου συνδυάζει το βιβλίο τέχνης με τον ελληνικό και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. 

Μέσα στις δύο δεκαετίες της ενεργούς ζωής της η «ΜΙΛΗΤΟΣ» δημιούργησε μια από τις πλουσιότερες εκδοτικές συλλογές με θεματολογίες για την Ελλάδα τα τοπία της, - η σειρά ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ-  μια πραγματική «έκθεση τέχνης» τόσο της ηπειρωτικής όσο και της νησιώτικης Ελλάδας σε όλες τις πολιτισμικές εκφάνσεις της: αρχαιολογία, ιστορία, αρχιτεκτονική και παράδοση. 

Τα εκδοτικά ενδιαφέροντά μας στρέφονται, όμως, και στις πολιτιστικές δραστηριότητες των ημερών μας, στην ανάπτυξη της ναυτιλίας, της βιομηχανίας και του αθλητισμού μας με μοναδικά λευκώματα που ικανοποιούν πλήρως και τον πλέον απαιτητικό αναγνώστη. Η υψηλή αισθητική, η τεχνογνωσία μας και η συνεργασία μας με  εξειδικευμένους συγγραφείς-επιστήμονες και καλλιτέχνες-φωτογράφους, μας έχουν αναδείξει πρωτοπόρους  στον χώρο των λευκωμάτων.   
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ