Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΧΟΡΗΓΟΙ \\

GREEN \\

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
H Greek Environmental & Energy Network - GREEN είναι μια από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας που δημιουργήθηκαν κατά την απελευθέρωση της αγοράς. Η GREEN είναι μέλος του ομίλου εταιρειών Βασιλειάδη, που δραστηριοποιείται στους τομείς της διαχείρισης αποβλήτων, την ανακύκλωση, την ενέργεια και τη ναυτιλία.
Από την ίδρυσή της, η GREEN βρίσκεται σε μία συνεχή αναπτυξιακή πορεία διαδραματίζοντας δυναμικό ρόλο στον τομέα της ενέργειας στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα λόγω της πρόσβασης της σε νέες αγορές μέσω νέων εταιρειών και στρατηγικών συνεργασιών. Η  εξωστρεφής στρατηγική της GRΕΕΝ μας έδωσε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ανταγωνιστικές, σταθερές, τιμές σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα ελαχιστοποιώντας το ρίσκο έκθεσης στις ευμετάβλητες τιμές της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας.
Είμαστε μια δυναμική, ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία ενέργειας που έχει διανύσει πολύ δρόμο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ