Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΧΟΡΗΓΟΙ \\

ΛΟΥΞ \\

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Η Λουξ είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρία στον κλάδο των αναψυκτικών και χυμών, κατέχoντας σταθερά,τη δεύτερη θέση ανάμεσα στις πολυεθνικές στην κατηγορία αναψυκτικά με γεύση.

Διαθέτει τρεις ιδιόκτητες υπερσύγχρονες  μονάδες, που εκτείνονται σε συνολική έκταση 33.000 τμ, από τα οποία τα 7.800 τ.μ είναι στεγασμένοι χώροι. Η πρώτη είναι στην περιοχή Κεφαλόβρυσο όπου γίνεται η παραγωγή των προϊόντων της, η δεύτερη είναι το κέντρο διανομής της που βρίσκεται στην περιοχή Σαραβάλι και η 3η μονάδα βρίσκεται στο Αίγιο και αφορά την καθετοποιημένη παραγωγή της συσκευασίας P.E.T.

Επιπλέον τον Νοέμβριο του 2008 προστέθηκε, ένα νέο υπερσύγχρονο κέντρο logistics στην Αττική, με στόχο να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για μείωση του κόστους μεταφοράς και του χρόνου παράδοσης των προϊόντων.

Ο όμιλος απασχολεί σήμερα 100 άμεσους και έμμεσους εργαζομένους, εκ των οποίων ένα μεγάλο μέρος στην περιοχή της Αχαΐας, και οι υπόλοιποι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το εργοστάσιο των Πατρών διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα και χρησιμοποιούν τις πλέον προηγμένες μεθόδους ποιοτικού ελέγχου, υγιεινής και σύγχρονης συσκευασίας.

Η ανάπτυξη του δικτύου της υποστηρίζεται από 450 και πλέον αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα, ενώ η εξαγωγική της δραστηριότητα καλύπτει περισσότερες από 16 χώρες παγκοσμίως.
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ