Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΧΟΡΗΓΟΙ \\

Mondial \\

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Η  Mondial Assistance  Ελλάδος δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1997 ενώ από το 2004 δραστηριοποιείται και στην Κύπρο.
 
Μέσω του εκτεταμένου δικτύου της, η  Mondial Assistance  Ελλάδος, παρέχει και δημιουργεί μία σειρά πρωτοποριακών προγραμμάτων, που ως στόχο τους έχουν την αντιμετώπιση οποιουδήποτε απρόοπτου ή έκτακτου περιστατικού στους χώρους της οδικής, ιατρικής και ταξιδιωτικής βοήθειας, τεχνικής κάλυψης κατοικίας αλλά και στο χώρο ασφάλισης ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών συσκευών.
 
Παράλληλα, το γεγονός, ότι αποτελεί θυγατρική διεθνούς Ομίλου, ο οποίος δραστηριοποιείται και στις πέντε (5) ηπείρους ενισχύει τη θέση της στην εξυπηρέτηση καθώς υποστηρίζεται από ένα διεθνές δίκτυο 400.000 πάροχων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων ιατρών και νοσηλευτικών ιδρυμάτων, εξειδικευμένων τεχνικών και μηχανικών, αντιπροσώπων, πρακτόρων χρηματοδότησης (leasing agents), αεροπορικών εταιρειών, κ.ά.
 
Η Mondial Assistance Ελλάδας, προσαρμόζει και συνδυάζει τις υπηρεσίες της με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο όπου και αν αυτοί βρίσκονται, ώστε να έχουν μία ασφαλή και εύκολη ζωή. 
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ