Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΧΟΡΗΓΟΙ \\

PEUGEOT SCOOTERS \\

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Με 120 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή δίκυκλων, η Peugeot Scooters είναι η εταιρεία με τη μακρύτερη ιστορία στο χώρο. Η Peugeot Scooters βρίσκεται σταθερά στην αιχμή της πρωτοπορίας, παρουσιάζοντας καινοτόμες εφαρμογές για την δίτροχη μετακίνηση. Από την παρουσίαση των πρώτων sport scooter και του πρώτου ηλεκτρικού scooter, στην εφαρμογή συστημάτων ABS και υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων σε scooter, ο σημερινός κόσμος του δικύκλου φέρει την ανεξίτηλη σφραγίδα της τεχνογνωσίας της Peugeot Scooters.
Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, ο υψηλής αισθητικής σχεδιασμός, οι δυνατές επιδόσεις και οι προδιαγραφές ασφαλείας των οχημάτων της Peugeot Scooters εγγυώνται μια ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου αναβάτη. Η Peugeot Scooters διαθέτει μία από τις πληρέστερες γκάμες μοντέλων στην αγορά, που απευθύνονται σε κάθε στυλ, φύλο και ηλικία.
Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., εταιρεία του Ομίλου Θεοχαράκη, αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο και διανομέα της Peugeot Scooters στην Ελλάδα τα τελευταία 25 χρόνια.
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ