Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\

Με Ρόα και Τσούμπερ το 1ο Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ 2023-24 \\

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\  20/9/2023
Το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ για τη σεζόν 2023-24 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΑΕΚ στα Σπάτα στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023, με πιο σημαντική στιγμή του διημέρου την παρουσία των Στίβεν Τσούμπερ και Κάρλος Ρόα το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο ποδοσφαιριστής και ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση της Διεύθυνσης Δικτύου να μιλήσουν στους συνέδρους και να αναπτύξουν ο μεν Ρόα το θέμα «Η μετάβαση από επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε επαγγελματία προπονητή» ο δε Τσούμπερ το θέμα «Συσχετισμός εθνικής κουλτούρας και ποδοσφαίρου». Η παρουσία τους είναι πολύ σημαντική και εξόχως τιμητική για τη Διεύθυνση Δικτύου και θα αποτελεί συνέχεια της συμμετοχής του Ματίας Αλμέιδα στο σεμινάριο του περασμένου Ιανουαρίου.

Οι 23 συνεργαζόμενοι σύλλογοι θα εκπροσωπηθούν σε αυτό το διήμερο στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, στην πρώτη από τις καθιερωμένες τρεις ανά σεζόν συναντήσεις τους. Αναμένεται να εκπροσωπηθούν όλες οι νέες συνεργαζόμενες ακαδημίες (Ιόνιος Αθλητικός Σύλλογος Πρέβεζας, ΑΕ Δάφνη-Δάσους Χαϊδαρίου, Αστέρας Θράκης, Academica FC14, BV Weckhoven) και μάλιστα οι συνεργάτες από Γερμανία θα έρθουν νωρίτερα και θα φύγουν αργότερα, ώστε να παρακολουθήσουν δια ζώσης τη διαδικασία λειτουργίας της Ακαδημίας της ΑΕΚ, αλλά και το οργανωτικό πλαίσιο της και κατ’επέκταση του Δικτύου.

Βασικό χαρακτηριστικό και αυτού του σεμιναρίου θα είναι ο συνδυασμός θεωρίας και πράξης, η συμμετοχή διαφορετικών ιδιοτήτων στις εισηγήσεις, και η όλο και ποιοτικότερη παροχή τεχνογνωσίας στους συνεργάτες ανά την Ελλάδα. Τα θέματα θα είναι διαδραστικά και θα αφορούν την οργανωση και τον σχεδιασμό της λειτουργίας μιας Ακαδημίας, τη δομή της προπόνησης κλπ.

Την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος θα έχει ο Αθλητικός Διευθυντής της Ακαδημίας και Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου κ. Ηλίας Κυριακίδης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα με τίτλο «Η κουλτούρα της ομάδας στο επίκεντρο του ετήσιου προγραμματισμού». Στο πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνεται και η παρακολούθηση του αγώνα Super League K17 ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ιωνικό στο κοντινό Athens LifeTech Park και ο αγώνας αυτός θα είναι το αντικείμενο της ανάλυσης του προπονητή της ομάδας Κ17 της ΑΕΚ Πέτρου Τασουνίδη, με την οποία θα αρχίσει το πρόγραμμα της Κυριακής.

Για τη δεύτερη μέρα είναι επίσης προγραμματισμένη προπονητική μονάδα της Κ13 της ΑΕΚ και εισήγηση από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, ενώ πολύ ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η παρουσίαση με θέμα «Τρόπος λειτουργίας εθελοντικού προγράμματος διασωστών» από τον διασώστη Δημήτρη Γάλλο που είναι ο επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Διασώσεων στους αγώνες της ΑΕΚ στην OPAP ARENA.

Την οργανωτική μέριμνα του σεμιναρίου θα έχει ο κ. Λεωνίδας Χατζημιχάλης.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του διημέρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\