Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Χορηγική συνεργασία με HAUSBRANDT \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  2/9/2020
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καφέ HAUSBRANDT, ο οποίος και θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Με έδρα στην Τεργέστη και το Τρεβίζο και με μια τεράστια ιστορία (ιδρύθηκε το 1892) ανήκει στους leaders της Ιταλικής βιομηχανίας καφέ και ο καφές espresso HAUSBRANDT θεωρείται από πολλούς γευσιγνώστες ως η καλύτερη γεύση καφέ στην παγκόσμια αγορά!

Αποκλειστικός εκπρόσωπος του Ιταλικού οίκου «Espresso Hausbrandt Trieste 1892» στην Ελληνική αγορά είναι η εταιρεία ΑΒΕΚ ΒΕΚΡΑΚΟΣ Α.Ε.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, ο κος Κωνσταντίνος Κουντούρης, Marketing Director της ΑΒΕΚ ΒΕΚΡΑΚΟΣ Α.Ε δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που συνεργαζόμαστε με έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους στην Ελλάδα. Η ΑΒΕΚ ΒΕΚΡΑΚΟΣ Α.Ε και κατ’ επέκταση ο καφές HAUSBRANDT είναι ο επίσημος και αποκλειστικός προμηθευτής της ΠΑΕ ΑΕΚ ενισχύοντας της για την σεζόν 2020 – 2021.

Η συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι επί της ουσίας η συνέχεια της επιτυχημένης διαφημιστικής παρουσίας μας τα τελευταία πέντε χρόνια. Είμαστε σίγουροι ότι η ανωτέρω συμφωνία θα αποφέρει προστιθέμενη αξία τόσο στο brand μας όσο και στην ΠΑΕ ΑΕΚ».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, κος Νίκος Καραούζας σημείωσε: «Καλωσορίζουμε με χαρά το brand της HAUSBRANDT στη χορηγική οικογένεια της ομάδας και στοχεύουμε σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με αμοιβαία οφέλη».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη HAUSBRANDT απευθυνθείτε εδώ ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\