Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Χορηγική συνεργασία με PRINCE OLIVER \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  9/7/2019
Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλωσορίζει στην χορηγική της οικογένεια την PRINCE OLIVER, η οποία και θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή πολιτικού ιματισμού της ομάδας για τη σεζόν 2019 – 2020. Μέσω της συνεργασίας θα καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες της ομάδας σε πολιτικό ιματισμό ενώ και οι φίλαθλοι θα λάβουν σειρά προνομίων και παροχών.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της PRINCE OLIVER, κ. Παντελής Περιβολάρης δήλωσε:

«Οι παίκτες της ΑΕΚ ξαναφορούν το καλύτερο κοστούμι της αγοράς, το κοστούμι της PRINCE OLVIER. Με ιδιαίτερα τιμή και χαρά προχωρήσαμε σε αυτή τη συμφωνία για την πολιτική ένδυση των ποδοσφαιριστών, των μελών του τεχνικού τιμ και όλων των στελεχών της ομάδας. Με την ΠΑΕ ΑΕΚ έχουμε συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν και ενώνουμε ξανά τις δυνάμεις μας με στόχο η επιστροφή της ΑΕΚ στο νέο ποδοσφαιρικό ναό της στη Ν. Φιλαδέλφεια να γίνει με το απαράμιλλο στιλ της PRINCE OLIVER. Στο πλαίσιο της συμφωνίας μας οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ θα επωφεληθούν σε εκπτώσεις και δωροεπιταγές».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ομάδας κ. Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στην ομάδα έναν εξαιρετικό συνεργάτη, ευχαριστούμε την PRINCE OLIVER που εμπιστεύτηκε τη χορηγική μας πλατφόρμα για να πετύχει τους εμπορικούς στόχους της και είμαστε βέβαιοι για την ανάπτυξη μιας σχέσης με αμοιβαία οφέλη. Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η διάθεση δωροεπιταγών € 50 & €20 σε κάθε αγοραστή εισιτηρίου διαρκείας, μια ενέργεια που έχει ήδη παρουσιάσει μεγάλη ανταπόκριση από τους φιλάθλους μας».

Λίγα λόγια για την PRINCE OLIVER

Η Prince Oliver, κορυφαίο ευρωπαϊκό brand στο χώρο της ένδυσης, έχει ταυτιστεί με τις έννοιες της κομψότητας και της πολυτέλειας στο ένδυμα. 

Η  φιλοδοξία του brand ήταν και παραμένει η αναζήτηση του νέου στιλ. Με 24 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και με το ανανεωμένο e-shop η Prince Oliver είναι leader εταιρία στο χώρο της μόδας.
Η Prince Oliver εξελίσσει αποκλειστικές, ολοκληρωμένες συλλογές για τον άνδρα και τη γυναίκα. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της η Prince Oliver αναλαμβάνει την professional, business εξέλιξη της εικόνας εταιριών που βασίζεται στη φιλοσοφία της ένδυσης των στελεχών της.

Ελάτε στον λαμπερό κόσμο της Prince Oliver στα social media και ΕΔΩ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\