Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Διαδικασία εισόδου ΜΜΕ για τον αγώνα ΑΕΚ-Royal Antwerp \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  28/8/2023
Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής αιτημάτων διαπίστευσης ΜΜΕ για τον αγώνα ΑΕΚ-Royal Antwerp (Τετάρτη 30/8/2023) στην ΑΕΚ ARENA. Δεν θα γίνει πλέον δεκτό κανένα νέο αίτημα, με δεδομένο ότι έχει συμπληρωθεί η λίστα με τους δημοσιογράφους και φωτογράφους που θα διαπιστευθούν.

Οι διαπιστεύσεις θα πρέπει να παραληφθούν αύριο Τρίτη 29/8 από την αίθουσα εργασίας ΜΜΕ στη θύρα 32 (PRESS) της ΑΕΚ ARENA, από τις 15.00 έως τις 19.00, καθώς την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν αυστηροί προέλεγχοι περιμετρικά του γηπέδου. Ως εκ τούτου, δεν θα είναι δυνατόν να γίνει παραλαβή διαπιστεύσεων.

Έπειτα από το τέλος της προθεσμίας παραλαβής ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ.

Για τον αγώνα, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη Θύρα 32 (PRESS), όπου θα γίνεται ταυτοποίηση στοιχείων με την επίδειξη της διαπίστευσης και ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου (διαβατήριο, δίπλωμα κ.α.). Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι θα μεταβούν στα θεωρεία Τύπου, τα οποία βρίσκονται στο άνω διάζωμα. Οι φωτογράφοι θα πρέπει να κατέβουν στο επίπεδο -1 και διασχίζοντας την αίθουσα εργασίας να ανέβουν από την ειδική σκάλα που τους δίνει πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο.

Οι τεχνικοί και οι εικονολήπτες που θα εργαστούν για το ματς (πλην των τηλεοπτικών παρόχων που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης) θα πρέπει κατά τη διάρκεια του αγώνα να βρίσκονται στην αίθουσα εργασίας των ΜΜΕ, μέχρι τη στιγμή που θα χρειαστεί να εργαστούν είτε στην αίθουσα Τύπου, είτε στη Μικτή Ζώνη.

Τονίζεται ότι απαντητικό e-mail έχουν λάβει μόνο εκείνοι των οποίων τα αιτήματα δεν ήταν εφικτό να ικανοποιηθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\