Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

NEA \\

Δοκιμαστικά Ακαδημίας ΑΕΚ για παιδιά γεννημένα 2005-2010 \\

NEA \\  7/12/2018
Η ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη διεξαγωγή δοκιμαστικών προπονήσεων για παιδιά γεννημένα από 2005 έως 2010 στις 22 και 23.12.2018 στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Η διάρκεια της δραστηριότητας θα είναι 2 ημέρες, στις οποίες τα παιδιά θα συμμετέχουν σε προπονήσεις και αγωνιστικά παιχνίδια υπό την καθοδήγηση των Τεχνικών Υπεύθυνων και προπονητών των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας της ΑΕΚ.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των δοκιμαστικών.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής καθώς και τη βεβαίωση παραχώρησης (εφ' όσον αγωνίζονται σε σύλλογο) με υπογραφή και σφραγίδα. Επίσης, επισυνάπτεται αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο ημερών

Οι αιτήσεις καθώς και οι βεβαιώσεις παραχώρησης πρέπει να σταλούν συμπληρωμένες στο ακόλουθο email kkousaxidou@aekfcacademy.net.gr

Για την ποιοτική και λειτουργική πραγματοποίηση της δραστηριότητας κάθε ηλικιακό τμήμα θα περιλαμβάνει συγκεκριμένο αριθμό παιδιών.

Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα 30’ νωρίτερα από την έναρξη των δραστηριοτήτων των τμημάτων που ανήκουν και να φέρουν μαζί τους λευκή φανέλα, μαύρο σορτς, μαύρες κάλτσες, επικαλαμίδες ή γάντια και στολή τερματοφύλακα αντίστοιχα, και ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 20.12.2018, εκτός αν έχει ήδη συμπληρωθεί ο συνολικός αριθμός κάθε τμήματος. Στην περίπτωση αυτή ο ενδιαφερόμενος θα λαμβάνει ενημέρωση για τη μη δυνατή παραλαβή της αίτησης του. Ωστόσο, οι αιτήσεις που θα δεν θα προκριθούν, θα κρατηθούν, και τα παιδιά θα συμμετάσχουν στην αμέσως επόμενη ανάλογη δραστηριότητα.

AEK FC FOOTBALL ACADEMY

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\