Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Έναρξη χορηγικής συνεργασίας ΠΑΕ ΑΕΚ – LAMBERTS \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  1/1/0001
H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με τη βρετανική εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής LAMBERTS.

Η LAMBERTS θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και θα καλύψει σε αποκλειστική βάση τις ανάγκες σε φυσικά συμπληρώματα αθλητικής διατροφής όλων των αθλητών της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών.

Με αφορμή της έναρξη της συνεργασίας, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Γ. Σαλαμούρας δήλωσε: «Η εταιρεία Green Import με τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής της LAMBERTS, συνεχίζει να υποστηρίζει το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι, μέσα από σημαντικές συνεργασίες της. Φέτος υποδεχόμαστε την έναρξη της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ, στηρίζοντας έμπρακτα τους αθλητές του συλλόγου. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το ξεκίνημα αυτής της συνεργασίας και ευχόμαστε η στήριξή μας να οδηγήσει σε μια πετυχημένη χρονιά για το σύλλογο».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση τη LAMBERTS στη χορηγική οικογένεια της ομάδας μας. Πρόκειται για κορυφαία εταιρεία στο χώρο της και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα στην επίτευξη των αγωνιστικών στόχων μας».

Έχοντας εμπειρία πάνω από 30 χρόνια, η LAMBERTS με τη δυναμική της παρουσία στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής, παράγει και παρέχει στον καταναλωτή εξειδικευμένα σκευάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα της σύγχρονης ζωής μας. Όλα τα προϊόντα παράγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο σε εργοστάσια ελεγμένα από το Υπουργείο Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή όλων των προϊόντων, τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές που χρησιμοποιούνται στην Φαρμακοποιία.

Όλα τα σκευάσματα βασίζονται στην άριστη κατανόηση των τελευταίων διατροφικών ερευνών και σε έγκυρα επιστημονικά δεδομένα. Η ποιότητα παρασκευής, η δοσολογία, η απορρόφηση, η βιοδιαθεσιμότητα και η αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων της, είναι αυτά που την καθιστούν κορυφαία εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη LAMBERTS απευθυνθείτε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\ 7/8/2020

  Παίκτης της ΑΕΚ ο Γιάννης Ιατρούδης!

  Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου διεθνούς επιθετικού, Γιάννη Ιατρούδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 17!

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\ 7/8/2020

  «Ηρθα για να γίνω βασικός»! (vid)

  Αποφασισμένος να επιβεβαιώσει με το καλημέρα τα ποδοσφαιρικά του προσόντα στον Μάσιμο Καρέρα εμφανίστηκε ο Πέταρ Καρακλάιτς από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για να υπογράψει το πενταετές συμβόλαιό του με την ομάδα μας. 

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ