Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Έναρξη συνεργασίας με CAFFÈ L’ANTICO \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  8/11/2019
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον CAFFÈ L’ANTICO, ο οποίος και θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή της ομάδας για τη τρέχουσα σεζόν.

Ο CAFFÈ L’ANTICO έχει έδρα τη Μόντενα στην Ιταλία, διανέμεται σε πάνω από 44 χώρες ως ένα premium προϊόν, λειτουργώντας ως πρεσβευτής της γεύσης και του καβουρδίσματος του πραγματικού Ιταλικού espresso, έχει λάβει πιστοποιήσεις IFS FOOD και Rainforest και έχει διακριθεί με το βραβείο Bellavita Awards 2016 και 2017 στη Chicago BellaVitaExhibition.

Η εταιρεία GODDCOFFEE είναι ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος, εισαγωγέας και διανομέας, στην Ελλάδα και την Κύπρο του CAFFÈ L’ANTICO, καθώς και όλων των συναφών προϊόντων του για τον κλάδο HO.RE.CA., OFFICE και HOME. Η GODDCOFFEE έλαβε 5 βραβεία στα Coffee Business Awards 2019: Gold Top Innovative Coffee Importer, Gold Top Coffee Importer in After Sales, Silver Top Coffee Importer Brand, Silver Top Coffee Importer, Silver Top Athens Coffee Importer.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, ο πρόεδρος της GODDCOFFEE, κος Γιάννης Σμυρλής δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς η νέα συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ, μια ιστορική ομάδα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με τον CAFFÈ L’ANTICO, τον espresso με ιστορία μεγαλύτερη του ενός αιώνα, επιθυμούμε να προσφέρουμε μία μαγική εμπειρία αισθήσεων στην ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ, αποτελώντας μέρος της καθημερινότητάς τους για όλη τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, κος Νίκος Καραούζας σημείωσε: «Καλωσορίζουμε με χαρά τον CAFFÈ L’ANTICO στη χορηγική οικογένεια της ομάδας και προσβλέπουμε σε μια μακροπρόθεσμη σχέση με αμοιβαία οφέλη».

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\ 31/1/2020

  Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η MEGA BROKERS ανακοινώνουν τη συνεργασία τους

  Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η MEGA Brokers, μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαμεσολάβησης ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα, ανακοινώνουν την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας τους.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\ 6/11/2019

  Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η myelements sports συνεχίζουν μαζί!

  Η Π.Α.Ε. ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές & αθλούμενους myelements sports από την ISOPLUS, η οποία θα αποτελέσει τον Επίσημο Προμηθευτή Συμπληρωμάτων Διατροφής της ομάδας (και) για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020. 

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\ 31/10/2019

  Η Protergia και η ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί!

  Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της με την Protergia, η οποία και θα αποτελέσει «Επίσημο Υποστηρικτή» της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020. Η Protergia είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία ηλεκτρισμού στην Ελλάδα και προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες για...

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\