Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Επέκταση συνεργασίας με την l’artigiano \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  21/7/2023
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία pizza delivery l’artigiano, η οποία και θα αποτελέσει «Επίσημο Προμηθευτή» της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η l’artigiano συγκαταλέγεται στα κορυφαία brands στο χώρο του pizza delivery στην Ελλάδα, απαριθμώντας 24 καταστήματα, ενώ απασχολεί συνολικά περισσότερα από 450 άτομα προσωπικό.

Με αφορμή την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας, ο ιδιοκτήτης της l’artigiano κος Χρήστος Βιτσικάνος δήλωσε: «Για μια ακόμα χρονιά το brand θα βρεθεί στο πλευρό των παικτών και των φιλάθλων της ΑΕΚ, ώστε να συνεισφέρει με τις δικές του δυνάμεις στην εξαιρετική πορεία της ομάδας. Η πρόσφατη κατάκτηση του double επιβεβαιώνει την πίστη και το όραμα των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης της ΑΕΚ και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια ακόμα πλούσια αγωνιστική σεζόν».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Επεκτείνουμε για 2η σεζόν μια επιτυχημένη συνεργασία και προσβλέπουμε σε ακόμη περισσότερες νίκες, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\