Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενισχύει τα Παιδικά Χωριά SOS \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  26/2/2018
Με την προτροπή του Μεγάλου Χορηγού ΟΠΑΠ, η ομάδα μας στην τελευταία ευρωπαϊκή της αναμέτρηση στο Κίεβο με την Ντιναμό, αγωνίστηκε προβάλλοντας τα Παιδικά Χωριά SOS στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας της.

Συνεχίζοντας την υποστήριξη στα Παιδικά Χωριά SOS, η ΑΕΚ δίνει την δυνατότητα στους φιλάθλους να προμηθευτούν τη ρέπλικα της εν λόγω φανέλας, με το 50% από τις καθαρές πωλήσεις να καταβάλλεται υπέρ της οργάνωσης, για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που φροντίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα.

Οι φανέλες είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά από το www.aekfc.gr, καθώς και από τις μπουτίκ της ομάδας μας (ΟΑΚΑ τις ημέρες των αγώνων και Ολύμπου & Πάτμου στο Μαρούσι).

Η ενέργεια ισχύει μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων.


Σχετικά με τα Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Children’s Villages International, που δραστηριοποιείται σε 134 χώρες. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 1975 με σκοπό την προστασία παιδιών, που στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των βιολογικών τους γονιών, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια Μητέρα SOS, αδέλφια και ένα σπιτικό.

Επιπρόσθετα, λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης, τα Παιδικά Χωριά SOS λειτουργούν Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας σε δέκα σημεία σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ενδυνάμωση των οικογενειών σε κρίση και την αποκατάσταση της ικανότητάς τους να ανταποκριθούν στις ανάγκες της καθημερινότητας, με τις δικές τους δυνάμεις και να αποτελέσουν ένα ασφαλές περιβάλλον φροντίδας για τα παιδιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\