Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

ΠΑΕ ΑΕΚ και ΟΠΑΠ συνεχίζουν μαζί το 2018-19! \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  11/9/2018
Η εξαιρετικά επιτυχημένη χορηγική συνεργασία ανάμεσα σε ΠΑΕ ΑΕΚ και ΟΠΑΠ συνεχίζεται και το 2018-19 και παρουσιάζεται αύριο Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου με συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του οργανισμού, παρουσία του CEO της ΟΠΑΠ ΑΕ, κ. Damian Cope.

Ο ΟΠΑΠ, στη διάρκεια των 60 χρόνων ιστορίας του, δεσμεύεται διαχρονικά απέναντι στον αθλητισμό αλλά και την κοινωνία με πλήθος δράσεων. Νοοτροπία που συνάδει με εκείνη της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία εκπροσωπεί φέτος την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δύο οργανισμοί θα γιορτάσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με εκδήλωση και συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 12/9 (13.00), από όπου δεν θα λείψει και το κύπελλο του πρωταθλήματος, που κατέκτησε η ΑΕΚ τη σεζόν 2017-18, με χορηγό στη φανέλα της τον ΟΠΑΠ.

Ομιλητές εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΚ θα είναι ο Α’ Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Μηνάς Λυσάνδρου, ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης και ο εκ των αρχηγών μας, Αντρέ Σιμόες. Παρόντες θα είναι επίσης ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος και οι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Τσιντώτας, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Κώστας Γαλανόπουλος.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους αθλητές της ΑΕΚ, ενώ θα υπάρξει και κλήρωση δώρων (10 εμφανίσεις), τα οποία θα παραδώσουν ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ χαιρετίζει την ανανέωση της επιτυχημένης χορηγικής συνεργασίας της με τον ΟΠΑΠ και σας προσκαλεί στην εκδήλωση της Τετάρτης με την οποία θα επισφραγιστεί για τη σεζόν 2018-19 σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\