Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\

Παραίτηση Άλκη Καλλιακμάνη \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  11/10/2019
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο μέχρι σήμερα γιατρός της ομάδας μας, κ. Αλκης Καλλιακμάνης υπέβαλλε την παραίτησή του για οικογενειακούς λόγους, η οποία έγινε αποδεκτή από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, κ. Παντελή Νικολάου, αλλά και από τον τεχνικό διευθυντή Ιλια Ιβιτς.

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Αλκη Καλλιακμάνη, ο οποίος στην εντεκάχρονη θητεία του στην ομάδα μας τίμησε και την ΑΕΚ, αλλά και το ιατρικό λειτούργημα με την παρουσία και την προσφορά του.

Στον κ. Αλκη Καλλιακμάνη αποδίδεται ένα ακόμα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» για την καθοριστική συμβολή του από τη θέση του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής στη διοργάνωση των δύο ιατρικών συνεδρίων υπό την αιγίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας παραμένει επικεφαλής ο Παντελής Νικολάου, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τον συνεργάτη του, ορθοπεδικό γιατρό, κ. Χάρη Λάλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\

 • ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\ 15/11/2019

  Οι «10 εντολές» του διαδικτύου από τους παίκτες της ΑΕΚ (vid)

  Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που τρέχει τα τελευταία χρόνια, η ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε σε ακόμη μια δράση, συνεργαζόμενη με το CSIi Institute, καθώς δέκα ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έφτιαξαν με τα κινητά τους τηλέφωνα ένα βίντεο σχετικά με τις «10 εντολές» που πρέπει να...

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\ 14/11/2019

  H παρουσίαση του video ΑΕΚ – CSIi!

  Aύριο Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 17.00 θα γίνει στην αίθουσα Τύπου «Γιάννης Ξενάκης» στον πέμπτο όροφο των γραφείων της ΠΑΕ στο Μαρούσι η παρουσίαση του video, που ετοίμασαν δέκα ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με τα κινητά τους τηλέφωνα σχετικά με τις 10 εντολές του διαδικτύου αναφέροντας on camera...

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ