Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\

To AEK KIDS CLUB είναι εδώ!  \\

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\  28/11/2016
Η ΠΑΕ ΑΕΚ πρωτοπορεί με τη δημιουργία του πρώτου Fan Club ελληνικού συλλόγου για τους μικρούς φίλους της ομάδας ηλικίας 0-14 ετών!
 
Το AEK KIDS CLUB, που αποτελεί ένα καινοτόμο πρότζεκτ δομημένο στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, ανοίγει από σήμερα τις πύλες του για να υποδεχθεί τα μέλη του με βασικό στόχο να τα εντάξει στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, να τα φέρνει καθημερινά κοντά της, αλλά και να δημιουργήσει τους σωστούς φιλάθλους του αύριο εμπνευσμένους από τις διαχρονικές αξίες και τα ιδανικά του συλλόγου. 
Με την εγγραφή του κάθε νέο μέλος παραλαμβάνει το Welcome Pack, ένα ειδικό πακέτο με πρωτότυπα δώρα καλωσορίσματος για όλα τα μέλη του KIDS Club ανάλογα με την ηλικία τους, τα οποία στη συνέχεια θα απολαμβάνουν τα ειδικά προνόμια όπως η μηνιαία συμμετοχή σε ειδικές δράσεις της ομάδας. 
Για να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες αλλά και να βρείτε τη φόρμα εγγραφής στο www.aekfc.gr κάντε κλικ εδώ προκειμένου να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να γίνετε από σήμερα μέλος του AEK KIDS CLUB.

H οικογένεια της AEK μεγαλώνει και σας περιμένει για να σας έχει καθημερινά κοντά της.

Η επικοινωνία σας με το AEK KIDS CLUB γίνεται και μέσω του mail aekkidsclub@aekfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\