Για να δείτε το site desktop μορφή, πατήστε το κουμπί "Δείτε το site σε desktop μορφή" στο τέλος της σελίδας.OK
MENU

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\

Το επετειακό ρολόι για τα 90 Χρόνια της ΑΕΚ από την ΒΗΧΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑ \\

ΕΙΔΗΣΕΙΣ \\  29/10/2014
Η εταιρία ΒΗΧΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την ίδρυση της Αθλητικής Ένωσης Κωνταντινοπόλεως, κατασκεύασε το επετειακό ρολόι της ΑΕΚ σε μια πολυτελή συλλεκτική περιορισμένου αριθμού, έκδοση. Εκατό ρολόγια με το σήμα και στα διακριτικά χρώματα της ομάδας μας διατίθενται από τα VICHOS ITEMS και άλλα επιλεγμένα καταστήματα. 

Η επίσημη παρουσίασή του πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα VICHOS ITEMS (Καψάλη 8, Κολωνάκι) με τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών μας  Αλεξ Ντακόλ, Μιγκέλ Κορδέρο και Ντάρκο Ζόριτς.

Τα ρολόγια έχουν κατασκευαστεί από τη γνωστή εταιρία VOSTOK-EUROPE

Εχουν μαύρη ατσάλινη κάσα διαμέτρου 46 χιλιοστών. Στο μαύρο καντράν, στην ώρα 12 είναι αποτυπωμένο το λογότυπο της ΑΕΚ ενώ πάνω από την ώρα 6 υπάρχει η επιγραφή: 1924-2014, 90 ΧΡΟΝΙΑ. Στo πίσω μέρος της κάσας είναι χαραγμένο το έμβλημα της ΑΕΚ και ο μοναδικός αριθμός σειράς. Το ρολόι διαθέτει ιαπωνικό μηχανισμό χρονογράφου, είναι αδιάβροχο έως 200 μέτρα, έχει βιδωτή κορώνα και καλύπτεται από παχύ ανθεκτικό ορυκτό κρύσταλλο. 
Διατίθεται είτε με μαύρο/κίτρινο δερμάτινο λουρί είτε με μαύρο λουρί σιλικόνης. Προσφέρεται σε πολυτελή συσκευασία που έχει το σήμα της ΑΕΚ και συνοδεύεται από διετή εγγύηση.


ΒΗΧΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 103, Ν.ΨΥΧΙΚΟ
ΤΗΛ. 210-6753701, 210-6838171, infο@v-watches.com
www.v-watches.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ \\

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\